عنوان

امتحانات شروع شده و کار من شده درس خواندن و درس خواندن خودمو از هر نوع کتاب خواندن محروم کرد . دو تا کتاب م  امیلی در نیومون که نویسنده اش همون نویسنده ی انی شرلی هست توصیه می کنم دو تا رو کامل بخونید . کتاب بعدی هم شهر معمولی هست از نشر پرتقال که هنوز هیچکدوم رو نخوندم ( امیلی در نیومون رو تقریبا ۵۰ صفحه ازش رو خوندم ) خلاصه که خوشحالم

شنبه امتحان علوم دارم . و من سخت در حال خوندنم  

همه دست دست بزنین که امشب عقد دایی کوچیکمه . عروس رو من تا حالا ندیدم ولی با توجه به توصیفات یه ذهنیتی دارم ‌ . دیگه امشب ببینم چه شکلیه ???? . 

تو مسابقات قرانم دوم شدم .  اینقدر من و دوستم ( اونم رتبه اورده بود ) بالا پایین پریدیم و خوشحالی کردیم که الان صدام گرفته . 

امروز تا ساعت ۱۱:۳۰ خوابیدم و کل کمبود خواب هفته رو جبران کردم . راستی یادم رفت سال نو میلادی هم مبارک . رنگ سال فک کنم سفید مرجانی باشه نه ؟؟؟ خیلی قشنگه و من از حالا عاشقش شدم . 

ارزو این پست هم اینکه خدایا تمام تمااام بچه های سرطانی رو شفا بده

پ.ن : از این به بعد تو هر پست یه ارزو می کنیم

با عشق کاترین

کتاب ,خواندن منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

قصه ی دلکم طراحی سایت انــــــآر دانـــــــهـ :) سروشی ها گروه آموزشی اعتماد دانلود رایگان فیلم و سریال با لینک مستقیم | آرال مووی